Βράβευση του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου με δύο Περιβαλλοντικά Βραβεία μέσα στα πλαίσια των Περιβαλλοντικών Βραβείων 2016 (Environmental Awards 2016). Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα όπου ο συντονιστής του Γραφείο Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου (green.cut.ac.cy) και Μηχανικός Ενεργειακών Θεμάτων, Ανδρέας Διονυσίου, παρέλαβε τα δύο αυτά βραβεία.
Τα βραβεία αφορούν τις δύο πιο κάτω κατηγορίες: • Χρυσό Βραβείο στην Ενότητα Human Environment, στην ενότητα βράβευσης Sustainable Procurement, στην κατηγορία Sustainable Procurement. Το συγκεκριμένο βραβείο αφορά την εφαρμογή Πράσινων Δημοσίων Συμβάσεων που εδώ και χρόνια ακολουθεί το Πανεπιστήμιο. • Αργυρό Βραβείο στην Ενότητα Organization & Process Innovation, στην ενότητα βράβευσης Environmental Leadership, στην κατηγορία Environmental Leadership. Το βραβείο αφορά την ολιστική προσπάθεια του Πανεπιστημίου για τη προστασία του Περιβάλλοντος και τη προετοιμασία των επόμενων γενεών για την Αειφορία. Πολύ μεγάλο ρόλο για την βράβευση αυτή έπαιξε ο μεγάλος αριθμός ερευνητικών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου που σχετίζονται με την Αειφορία
Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Πανεπιστημίου που πάντοτε υποστηρίζει ακάθεκτα κάθε νέα πρωτοβουλία Αειφορικής Ανάπτυξης. Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδονται στην Ακαδημαϊκή κοινότητα που ανταποκρίθηκε με μεγάλη αμεσότητα στο κάλεσμα για τη συλλογή όλων αυτών των πληροφοριών που έδεσαν για να έρθουν τα βραβεία αυτά στο Πανεπιστήμιο.
#greenatcut @greenatcut