ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Νextbike Cyprus, μέσω της οποίας προσφέρεται σε όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα η δυνατότητα δωρεάν χρήσης ποδηλάτων της εταιρείας.

Είσαι μέλος της Πανεπιστημιακής κοινότητας του ΤΕΠΑΚ; Εισάγοντας το email σου στο nextbike app έχεις το προνόμιο της χρήσης ποδηλάτου για 120 λεπτά την ημέρα εντελώς δωρεάν!

Κατέβασε την εφαρμογή nextbike app,  στη συνέχεια κάνε εγγραφή καταχωρώντας τα στοιχεία σου και χρησιμοποίησε το πανεπιστημιακό σου email. Κατευθείαν θα λάβεις ένα email επιβεβαίωσης ( ψάξε το στο inbox / spam)  και είσαι έτοιμος/η να βολτάρεις με το ποδήλατο για 120 λεπτά την ημέρα εντελώς δωρεάν. Μπορείς να μοιράζεις το χρόνο σε πολλές διαδρομές χωρίς όμως να ξεπερνάς τα 120 λεπτά ημερησίως. Εάν τα ξεπεράσεις θα πληρώσεις το υπόλοιπο του χρόνου με βάση τις τιμές του pay as you go. https://bit.ly/2WoPklz

Τα πιο πάνω ισχύουν για ένα ποδήλατο τη συγκεκριμένη στιγμή, για έξτρα ποδήλατο η χρέωση είναι πάλι με βάση το pay as you go. https://bit.ly/2WoPklz.

Το email επιβεβαίωσης θα το λαμβάνεις σε μηνιαία βάση για να συνεχίζεις να είσαι ενεργός/η απολαμβάνοντας την δωρεάν χρήση της υπηρεσίας μας.

Πληροφορίες

info@nextbike.com.cy

www.nextbike.com.cy

τηλ  99408094