Ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος στο ΤΕΠΑΚ
Η Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει την Ετήσια Διάλεξή της, την οποία θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με το κοινό, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, στις 6:30 μ.μ., με ομιλητή τον Dr. Hans Bruyninckx, Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος (European Environment Agency). Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, καθότι εντάσσεται στο πλαίσιο της διαβούλευσης με τους πολίτες της ΕΕ που πραγματοποιείται πανευρωπαϊκά σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης: https://ift.tt/2ADvNAc.
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος, με έδρα την Κοπεγχάγη, είναι οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αποστολή την παροχή έγκυρης, ανεξάρτητης πληροφόρησης για το περιβάλλον και την υποστήριξη της περιβαλλοντικής πολιτικής της ΕΕ. Στη διάλεξή του, ο κ. Bruyninckx θα μιλήσει για τις δυνατότητες και προκλήσεις που παρουσιάζονται για τη μετεξέλιξη των ευρωπαϊκών χωρών σε περιβαλλοντικά βιώσιμες κοινωνίες.
Η διάλεξη θα δοθεί στο Αμφιθέατρο 1 του κτηρίου “Τάσσος Παπαδόπουλος” του ΤΕΠΑΚ (γωνία των οδών Θέμιδος και Ιφιγενείας στο κέντρο της Λεμεσού). Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Σχολή στο τηλ. 25002490 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση marina.herodotou@cut.ac.cy.
_________________________________
#greenatcut @greenatcut @cyprusuniversitytechnology #cyunitech #europeanenvironmentagency